Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

" Az idő elpusztít mindent."

*Sosi*

Ha azért van az ember szíve, hogy vérezzen, ha azért van az ember agya hogy megőrüljön, ha azért a lelke hogy megtörjön, ha azért a teste hogy fájjon, ha azért az élete hogy csak okuljon az gyötrődésekből, hogy hibázzon és érezze a súlyát, hogy bántsák és érezze a kiszolgáltatottságát és amikor a szerelembe menekül, elevenen égjen el...akkor nem értem hogy lehet felkelni reggel, hogy lehet tovább menni tudva hogy ez lesz, újra és újra.

Ne bízzon az ember abba hogy másképp láthatja a világot...egyszer valahol, valamikor berögzült a személyiségembe valami a világgal és magammal kapcsolatban. Azon gondolkodom, vajon minden ember sorsa így dől el?

Beszorult a levegő a tüdőmbe és nem jön ki. Ottmaradt, nyom. Nagyon idegesít. Az álmatlanság is. Úgy szeretnék aludni, már majd szétrobban a fejem a kialvatlanságtól, de nem bírok elaludni. Már nincs lassan sorozatom kiírva amit nézhetek.

Minden olyan mint egy éve, semmi de semmi nem változott és ez a változatlanság eltörli az időt. Még mindig ugyanazok a félelmek gyötörnek, még mindig ugyanaz a féktelen állapot uralkodik rajtam. Hála annak hogy nem szedem a gyógyszert. Azok a fránya ki pirulák, amiktől a petefészkem is bemondta az unalmast. Azok aztán kisimítják az ember lelkivilágát. De ha csak magam vagyok, akkor áll a bál.

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://blast.blog.hu/api/trackback/id/tr842584031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása