Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idő, idő, idő, idő....

*Sosi*

Időt kérek arra hogy eldöntsem hogy megőrüljek inkább vagy legyek normális, nem tudom eldönteni hogy hosszú távon melyik kifizetődőbb. 

Idő kérek eldönteni hogy kezdjek valami értelmeset az életemmel, vagy hagyjam kárba menni az egészet, itt már a szavak mögöttes tartalma sem tiszta számomra.

Időt kérek eldönteni hogy az érzelmi/szerelmi/testi poligámia malmai között őröltessem magam tovább, vagy maradjak magamnak, esetleg menjek hozzá egy 30-as egyszer vált apukához, mert vele már nyugis az élet. No comment.

Időt kérek, csak idő már kúrvára nincs, állatira nincs, elveszett, eltűnt mint a nyár, el mint minden, hoppláré, jah hogy már szeptember közepe? Nyelvizsga? Államvizsga? Pest-Szeged? Egyetem-Fityfene?

Időt kérek felfogni hogy háháháháhááá...úgyis csak meg a zűrkeltés, fennfordulás és felborulás alkotta felfordulás, kiborulás, halálugrás, megtisztulás, megjavulás, végromlás, bénulás, felindulás, karmalopás,idegrángás, pálfordulás, önkínzás, elfajulás. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blast.blog.hu/api/trackback/id/tr502296752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása