Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új dizájn

*Sosi*

 

Tegnap egy kicsit elgondolgoztam, de akkor se jöttem rá hogy hogy tudok egyedi sablont csinálni, nem vagyok én ehhez elég okos...viszont úgy éreztem, hogy változtanom kell, mert sokat változtam én is mióta ezt a blogot írni kezdtem.

kb. ennyi az új dizánj apropója, hogy nem tetszett a régi.

Az egyik kedves lánybarátnőm mesélt nekem arról hogy mikor szerelmes volt egy fiúba és vége volt az adott kapcsolatnak, eléggé sok időt töltött közösségi oldalakon, nézegette a másik adatlapját meg hozzászólásait. Akkor nem érettem hogy ez miért lenne jó, vagy kit érdekel...há, azóta rájöttem, és nem véletlen lettem én szinte folyton fenn a Facebookon...

És tudom hogy visszajött, átkozottul visszajött és fel se hív majd addig amíg vissza nem tudja adni a tartozásom, aztán pedig...? Sose többet nincs miért találkoznunk, nincs igazán ok, indok, nincs miért ha csak a kedvemért nem, de azért nem fogunk és úgy találkozni mert én akarom, mert annak nincs értelme.

Folyton esik egy ideje, nem értem miért. Az esőben ázó virágba borult fák látványa olyan zavarba ejtő, de mégis fenséges. Van benne valami különleges. Engem nem zavar az eső. 

Az elmúlt három hétben amiről nem volt híradás:

- pokoli beteg voltam, 2 hétig megfázva? ( ha lehet akkor megfázás egy mutáns genteikai változatában szenvedtem ami olyan volt mint egy dúrva influenza, mondjuk azt nem tudom az milyen, mert influenzás még sose voltam...), aztán 4 napig a gyomrom készült ki, úgy fájt, menni alig bírtam ( most se az igazi...) => egyenes arányú vonzatként fogytam vagy 3-4 kilót.

- meghalt nev. apám anyja rákban...de most nem kell temetésre menni mert a férje elhamvasztatja és hazaviszi ( nekem ez egy kicsit különös...)

- A Vörös Hajú Múzsám nem  vette fel 2 és fél hétig a telefont, úgyhogy ha a magányérzetem és a totális elhagyatatottságom megélte a sokéves áltlagfeletti értéket, de most megint felvette a telefont és kiderült, hogy ő is olyan beteg lett hogy kórházba került, nah most nála azért nem elhanyagolható tényező hogy fél veséje van születése óta. Azt mondta először azt hitték azzal van a gond, felkerült Pestre emiatt, de kiderült hogy a túlhajszoltság volt az oka és már jobban van...hatalmas megkönnyebbülés volt végre hallani a hangját.

- kicsit kezdem összeszedni magam és úgy döntöttem hogy mégis csak megfeszítem magam és megpróbálom megcsinálni ezt a félévet és befejezni az egyetemet, már csak azért is hogy tiszta lappal kezdhessek Pesten. Pestben persze még mindig bizonytalan vagyok, de nagyobb a valószínűsége hogy elmegyek mint hogy nem. Márk miatt maradnék. De őt ez hidegen hagyja azt hiszem...

Ennyi lett volna, csak a teljesség kedvéért. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blast.blog.hu/api/trackback/id/tr531919848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

*Sosi* 2010.04.15. 10:12:04

:D én már útálom is egyben :S
süti beállítások módosítása