Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csókoltatlak, szerelem, hogy legyen ami őrületbe vigyen

*Sosi*

 

Ha van két választás, amelyről tudod hogy nem is választás, de még csak lehetőség sem, miért játszod meg, amikor ez még csak az illúziója sem? Mert meg sem fontolom hogy olyat válasszak ami egyszerű, ami kevesebb fájdalmat, sebet, gyötrelmet, kínt ésatöbbit okozzon, mert nem is érdekel. Csőlátás, infantilizmus, kinek mi tetszik, mert nem bírom abbahagyni, nem tudok ezzel leállni. Ha annyi pénzem lenne legalább ahányszor ezt leírtam, gazdag lennék.

Üdvözletem küldöm, meg csókoltatom az élet fintorát, üdvöz légy az életemben vagy csak egyszerűen itthon? Nincs is kegyetlenség nélküled ;)

Az ember elindul, nagy reményekkel szépen felöltözik, s azt gondolja, hogy minden helyre hozható, hogy minden sebre csak az a gyógyír ami okozta és ez valami olyan kétségbevonhatatlan, kényszerű és megvalósítható eleve elrendelés, ami cáfolhatatlan, de nem nem... az egy fricska, hogy megtanulj emberek között úgy sírni hogy senki nem veszi észre, még könnyes sem lesz a szeme az embernek, csak érzed, hogy gurgulázik benned fel a fájdalom, de senki se látja, egyszerű és nagyszerű. De..mindig van mélyebben, ilyen ez az Alice, nagyon kis kíváncsi, mit nekem kínkeserves szenvedés, ugyan már, kit nem érdekel, hogy is volt az ?

Hogy amikor a Márk ott volt totális teljes valóságában-szépségében, akkor a Szöszi szülinapja volt és hogy hogy nem, ki hinné el, a Szöszi-Márk országos cibora kombó egyszer csak hőszerelmes Szöszi-Márk kombóvá avanzsált a szemem láttára 1 óra leforgása alatt... Porba hullottam? Áhh...Összeomlott bennem egy világ? ugyanmár...

Csöndesen tört össze bennem minden, egy néma frontális karambol volt a kőkemény valósággal, köszönöm, pár végtag odavan, de a szívem, nem kell félteni, meg van még...mert mint minden furcsa kezdetű story-ban, itt is megvan a dupla-tripla ilyen-olyan csavar, csak hogy legyen min gondolkodni a nézőközönségnek.

Ülök ott. És ott ül Aiden. A Szöszi volt pasija, találkoztam már vele egyszer és nem tudtam hova tenni. Egzaltált, határozott, vékony, szenvedélyes, énekes-gitáros, különös jelenés. Beszélgetés, sok sok beszélgetés. De egyszerre minden csak arra az egyetlen pillanatra hegyeződik ki hogy megcsókoljon, hogy megcsókolhossátok egymást, hogy semmi se lenne elég amikor megtörténtik és hanvába hal az ember, annyira jó és gyorsan haza kell menni és megyek is, " Szeretnélek megcsókolni megint"- " Nem lehet"- Utólag: Frászkarikát! De hát mégis csak most jöttek össze az ex-jeink, mégis csak olyan kellemesen fasza hogy most húzott le egy évet 1 nő mellett, mindig belétek futok, épp most szakított pasik, egyem a szíveteket, de jó látni titeket, hát ezt a rohadt szívást, hogy pillanat volt...egy pillanat volt és már...már baszhatom az egészet, mert egész rohadt nap a fejemben jár, iwiw levelezés, az köszönöm szépen, hogy a fenébe ne, egy jó nagy pofon, az kéne, hogy ébredj már fel bazd meg kislány? mit képzelsz? Vele nem olyan lesz? Ő nem fogja azt tenni mint a Márk? DEHOGYNEM! Hogy a büdös frászkarikát nem...

De ha már egyszer elkezdődött, akkor nem lehet megállítani, nem tudom kiverni a fejemből, nem tudom, azt ahogy ott áll felém magasodva, ahogy rácsodálkozom-csodálom hogy milyen magas, milyen férfias, ahogy néz, arca mellett égeti a szemem a lámpafény, a teste inas, súrolja az enyém és már tudom...oh de tudom,- mennyire szánalmasan kiismerhetővé vált minden- hogy nem nyugszom ameddig az ágyában nem kötök ki, ameddig halálosan le nem meztelendem előtte, minden értelemben, hogy tiporjon rajtam végig, hogy vessenek meg majd a mások, a barátokból átváltózó ítészek, akik riherongynak, kúrvának neveznek és én miden eddig velük megélt percet feláldozok majd pár szenvedélyes pillanatért ezzel a sráccal. Óh de szép is lesz... ( teátrális vagyok ? ) 

Aident láthatólag nem zavarja a G.+M. pároshoz fűződő extrém kapcsolatunk mivolta, de az is lehet hogy most kb. minden nőt megdugna aki csak a közelében van s él és mozog. Talán egy-két ember nagyon nagyon be fog rám rágni és az igazán nem hiányzik és nem kellene...talán igazán nagyon jól pofára fogok megint esni. Nem kellene. Most kapargatom magamról a Márk okozta sebek hegeit. 

De amúgy úgyis csak egy történhet, ha Aidenen múlik és bármilyen szinten is belemegy:

Agyő, józan ész, ágyő értelem...( már ha beszélhettünk ilyenről az esetemben eddig is valaha a múltban).

P.S.: egész nap ennek a számnak a dallamatát dúdoltam, annyira jó volt meghallgatni. Nem tudom miért jutott eszembe, általános sulis koromban hallgattam utoljára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://blast.blog.hu/api/trackback/id/tr652057750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barnacukor. 2010.06.06. 16:36:30

csillagos ötös ez a poszt!

*Sosi* 2010.06.06. 18:26:15

( pirul ) köszönöm!

Jadvigaparnaja 2010.06.06. 22:35:14

az a pár pillanat,amiért barátokat veszíthetsz a tied marad mindig,ha rossz lesz később,akkor is..és ha valóban a barátaid, ott lesznek,amikor össze kell szedni magadat..

*Sosi* 2010.06.08. 01:45:41

Ha lesz pár pillanat amire lesz emlékezni, biztos hogy érdemes lesz, semmint nélküle.
süti beállítások módosítása