Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ne legyen több...

*Sosi*

 

Ne legyen több távolság, ne legyen több kimondatlan szó, meg nem tett tett, ne legyen több meg nem hozott áldozat, ne legyen több bizalmatlanság, ne legyen több veszekedés, ne legyen több cserbenhagyás, se többé félelem, se kétség, ne legyen több bizonytalanság, semmi ami miatt aggódnánk, csak legyünk mi, legyünk együtt, szeressük egymást.

És NINCS DE, én szeretem, szerelemmel.

Nem mentem el államvizsgázni, milyen meglepő. Bementem és lemondtam...majdnem összeestem az egyetemen, tipikus pánikrohamszerű tünetek. Többet fogok ezután az egyetem közelébe lógni mert ez tűrhetetlen, nem lehet rosszul egy épülettől...

Reggel az ajkadnak olyan íze volt mint az Édennek, a szívem megállt egy pillanatra ahogy megcsókoltuk egymást. Hiányzol. Alig várom hogy újra lássalak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blast.blog.hu/api/trackback/id/tr72599483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VViki 2011.05.06. 21:21:46

Ilyenkor én is szeretetet érzek... :)
süti beállítások módosítása