Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Holtfáradt,hazug(?),csóró szerelmes lány vagyok de el lehetne nézni nekem...szerintem

*Sosi*

Mintha nem is önmagam lennék amikor álmodom. Csupa halál, fájdalom, veszteség és meg becsapás, hazugság stb. Jó volna tudni h mi a f**sz van ilyenkor velem. Nem vagyok egy rózsaszín vattacukor lány, érdekelnek a komoly, olykor felkavaró témák de azért ennyire nem. Nem is érdekes mi az amit álmodtam, a lényeg csak az h marha nagy baromság volt, olyan amit nem követnék el a valóságban és amit nem is érzek a valóságban. A picsába az egésszel.

A múlt héten kaptam egy elég nagy arculcsapást, azért érte a blogot ilyen nagy hatásszünet, nagyon tanácstalan voltam/vagyok. Történt h itthon voltunk este, életem párja az ágyban feküdt, én meg a gépet nyomkodtam, de aztán hátratoltam a széket ő meg behúzott az ágyba. A gép meg a blogoldalon marad premier plane...Hát kaptam némi száhúzogatást meg lenéző/értetlenkedő tekintetet h: "Te blogot olvasol?" Aztán meg jól meg is mondta, h remélni én nem írok, azt meg főleg h róla nem. Hát szépítettem egy kicsit, mert akkoriban éppen tényleg nem írtam, azaz, már megcsináltam ezt a az új oldalt, vagy legalábbis dolbg. Hülyeség volt. Sose akarok neki hazudni. Most sem tettem (aha....), csak akkor épp nem jutott eszembe az hogy kiálljak magamért. Annak idején a blog mentett meg attól, hogy teljesen megőrüljek, sokat köszönhetek neki, segített feldolgozni a velem történteket. El kellett volna mondanom neki, hogy ez mennyire fontos. Abban pedig megegyezhettünk volna, hogy róla nem írok. Mégsem ezt tettem. Most pedig hazugnak érzem magam, mert azt mondtam, nem írok blogot, de tessék, hát mégiscsak. De nekem ez fontos. Szeretem. És nem azért nem merem megmondani amit gondolok, mert félek kiállni magamért, hanem mert félek csalódna bennem, hogy ez elrontana vmit közöttünk. Mások is vannak akik a párjuk a háta mögött írnak blogot, vagy mindenki marha őszinte és elmondja a másiknak? Nem volna rossz tudni, mert talán nem érezném magam mocsoknak amiatt amit csinálok.

A meló nagyon lefáraszt, hajnal 3-ig húztam az igát a kocsmában, ma fél 11-kor keltem és most negyed 2-kor se tudom még h mi van, nem vagyok világomnál. Csak az vígasztal h lesz egy kis pénzem, igaz, azt se költhetem magamra, megy az albiba. Valamit valamiért. Jó volna tudni, hogy fogom ezt bírni. Jó volna tudni, hogy megéri. Jó volna erősnek, függetlennek, magabizotsnak lenni, jó volna ha végre megengedhetnék végre dolgokat magamnak. Ez mennyi fáradságba, kitartásba,megfeszülésbe fog nekem kerülni már megint. Sokban, kúrva sokba mint mindig.

Ez az én keresztem, küzdeni, mindig mindenért csak küzdeni. Küzdeni a helyzetem ellen, a családom érdektelensége ellen, küzdeni önmagam ellen hogy boldoggá tegyek valakit, küzdeni jegyekért, küzdeni hogy legyen mint ennem, legyen mint felvennem és küzdeni hogy ennek lássam az értelmét, hogy tényleg akarjam mert ha nem...nem fogok tudni többé megtenni semmit.

Címkék: munka fáradtság hazugság szerelem pénz vágy őszinteség kétely

A bejegyzés trackback címe:

https://blast.blog.hu/api/trackback/id/tr45794657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lánglovag 2008.11.30. 01:16:02

Én magam is küzdöttem, de aztán feladtam végül, s nem maradt más, csak az érzés, hogy oltári nagy vesztes vagyok.
Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, küzdenék tovább megkettőzött erővel, fele részt magamért, fele részt azokért, akiket szeretek.

A blog-írás pedig nem a világ (naplót is vezethetnél ugyanilyen erővel). S ha olyanokat írsz benne, hogy mennyire szereted, félted azt, aki melletted van, s hogy mennyire fontos Ő neked, abból nem szabad hogy baj származzon. Persze először (és másodszor) neki mondd el ezeket, s csak utána mindenki másnak. ;)

*Sosi* 2008.11.30. 13:34:25

Nem hiszem, hogy abba fogom hagyni a küzdést, mert minden nagyon nagy mélypont után is történik valami jó velem, akármilyen apróság is legyen és akkor tudom, hogy ez nem a vég. Ha a kishúgomra nézek, akkor meg kétség sem férhet hozzá, hogy nem adom fel, mert azt akarom, hogy ő se adja fel soha és segíteni akarom az életben mindig, amikor csak szüksége van rám.

A barátom nagyon jól tudja, mennyire szeretem és igyekszem ezt nem is inkább a szavaimmal közölni vele, hanem a tetteimmel. ;)

Lánglovag 2008.11.30. 13:49:29

Hát mindkettőt nagyon helyesen teszed. :)
süti beállítások módosítása