Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az életem egy film, nézzétek...

*Sosi*

Ahogy én is. Bizton mondom, aki azt hiszi, drog kell ahhoz hogy elszálljon agyilag, az még nem próbálta, milyen hetekig nem kialudni magát normálisan. Egészen különös keverékes a bágyadt, érthetetlen, kicsit zűrös és fájós érzéseknek. És mintha kicsit meglassulna az idő és nézhetnéd magad kívülről. Meg minden mást is. Talán nem is tudom jól megfogalmazni....nem, azt hiszem nem, de amúgy is mindjárt elalszom, beteszem az Isis-t és beburkolózom a hatalmas takaróba, amíg Abraham haza nem jön.

Azt hiszem, tegnap, azt álmondtam, hogy elrabolt egy férfi. Nem volt valami szép. Féltem tőle, mert hatalmában volt megölni engem és éreztem, hogy egy hajszálvékony mezsgyén dől el hogy életben hagy-e vagy sem. Le kellett vele feküdnöm, amiért nagyon szégyelltem magam és azon gondolkodtam, hogy Abraham majd megbocsájtja-e és képes lesz-e ezután hozzáérni. Lázasan azon gondolkodtam, hogy tudnám kijátszani azt a gonosz, beteges észjárását és megszökni. Bájos nem? Ezennel felajánlom minden pszichológushallgatónak, kezdő álomfejtőnek, vajákosnak, kuruzslónak, agyspecialistának hogy nyugodtan túrkáljon a fejemben, mert én nem tudom mitől van, Abraham szerint beteges, szerintem meg nem én akarom mégis van és szar. Ez a sok erőszakos, véres, halálal meg félelemmel teli álom.

Holnap mégiscsak elmegyünk a kiállításra, este pedig a koncertre. Kisebbnyi kultúrális kitérő a mindennapjaim mókuskerekéből. A nagy nagy, eddig meg nem valósított alvás után a nagy nagy lerészegedés a következő beteljesítetlen vágyálmom, úgyhogy egy nap/füst alatt el tudom intézni mindkettőt!A fizetésem meg már tényleg egy örökkévalóság óta várom.

A következő pénzem első és legfontosabb darabjai: leárazott csizma vmelyik üzletből hogy ne az edzőben kelljen slatrognom mert az egy, azaz egy darab zárt csizmámnak kitört a 10 cm-s sarka. Azt hiszem, ezuttal, inkább lapossarkút veszek! Biztos ami biztos...

10.-én már 9 hónaposak leszünk Abrahmmal. Oké. Tudom. 1. Kit érdekel? 2. CSak? 3. És? 4. Örülj amíg van. De..., nah midegy, nem lehet erről úgy beszélni, hogy az ne tűnjön érzelgősnek, mi? Akkor ennyi, elmondtam mert nekem tetszik, hogy így van és csók.

Ha nem fájna mindig a szemem a kialvatlanságtól, esküszöm olvasnék, de így marha nehéz. Mindig fáj ahogy fókuszálok, meg egyre és egyre álmosabb leszek tőle de elaludni meg nem lehet. Hiányzik. Az olvasás.

A levágott hajam furcsán röviden csapkodja a vállam, de a kivágott borzalmas valaha szőkített majd barnára átfestett részek eltűntek, így most úgy érzem magam, mintha én lennék Claudia Schiffer ( nem érdekel amúgy hogy írják, nem nézem meg mert felvállalom hogy nem csak hogy nem tudom és hát akkor nyílvánvaló fitnesz témában milyen műveltlen vagyok, de nem is veszem a fáradtságot megnézni). Selymes, erőt és egészséget sugároz. De még mindig úgy rúgja ki a reggeli gondos 15 perces hajvasalást  (jah, szerintem is félelmetes, hogy tényleg képes vagyok ennyit szöszögni vele!)mintha semmi se történt volna...Fizetés. Akkor lesz új hajvasaló is, valami gyilkos 200 000 wattos 1000 fokos eszement készüléket! MuHáháhá.

Ennyi. 3 agysejt beszámolóit olvashatták Lorisról meg az életéről. Loris később mindenképpen visszatér a színre és jelentkezik újabb mélyesszántó, akutális, fanyar, vicces, szentimentalista, Lorisios postjával! A türelmet és a megértést ( és a visszafolythatatlanul türelmetlen vágyat az új posztra) előre is köszönjük!

 

 

Címkék: élet fáradtság gondolataim

A bejegyzés trackback címe:

https://blast.blog.hu/api/trackback/id/tr18981399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása