Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szülinapom van,a fene a hóba, a hangyák meg rohadékok

*Sosi*

Reggel a szokásos Abraham telefonos ébresztést kaptam (lehet vennem kellene egy rendes ébresztőórát hogy szegénynek ne kelljen mindig korán kelnie miattam...) Abraham: szija, jóreggelt boldog szülinapot szivem Én: köszike, de arany...BANYEK! szakad a hó! o.O Abraham: oké, de boldog szülinapot! Én: basszus, ez nagyon durva!!! Abraham: oké, tudom, de most van a szülinapod és szeretlek Én: jah jó oké, köszi én is szeretlek! :D

Hűűű... sose tudtam teljesen felfogni ezt a szülinap dolgot. De most meg különösen fura lett az egész hogy 20 lettem. Semmi világmegváltó, jellemfejlesztő ömlengős monológom sincs, nyugi! Egyszerűen fura. Fura 20-nak lenni. Aki már volt 20 azt hiszem tudja. Fura 10enakárhányból egyszer csak húsz lenni. És tudni hogy utánna 20onakárhányak várnak már a továbbiakban. Meg lehet szokni, nem lesz tudathasadásom, persze. A legtöbbek szemében még így is nagyon fiatal vagyok. Magam számára? Nem tűnik fel semmi. Csak az hogy nem vagyok olyan butus mint 16 évesen, vagy 17,de minden évben azt érzem és hiszem hogy okosabb vagyok mint az előző évben voltam. Ez valószínű bizonyos szinten így van. Az élet is igazolhatná végre ezeket a dolgokat!

Nem emlékszem hogy volt olyan hogy a szülinapomon esett a hó! Most miért? Komolyan hittem benne az elmúlt hetekben, hogy mostmár jó lesz, szép idő lesz, meg TAVASZ! és lassan megszabadulok a takony időtől... De mégsem. :( Ne már!

Koraeste Anyus köszöntés(fini torta hhhűűűűmmmm), később Apu beugrik az albiba, estére meg veszek a srácoknak egy egy sört, hogy lelazulljunk. A rohadt hangyák meg mindenűtt ott vannak! Basszus! Tegnap Abraham mondta h vegyem ki a hűtőből a kolbászt mer annak még ki kell száradnia, füstölve volt. Mondom ok, berakom a polcra a kamrába, majd ott kiszárad. Reggelre vagy 100 hangya nyűzsgött rajta! :S ÁÁÁÁ...egy egész kolbászrúdpár volt! És megcsócsálták! Most akkor én vagyok a hülye hogy nem gondoltam bele hogy oda felszmásznak a hangyák? A mocskos fajtájukat, szombaton jön a hangyaírtó, a picsába, megdöglenek mind! Hát mégis csak felháborító hogy reggel amikor tusolni megyek, ott kukucskálnak a kádba meg a kád szélén! Lehet hogy nem olyan nagyok meg gusztustalanok mint a csótányok, de nekem lassan kicsit sok a dologból...nah midegy. Felkavart a reggeli kolbászos jelenet...

Abraham tehát nincs itt. Nyavajgós vagyok emiatt, persze, holnap jön, persze, még mindig beteg vagyok persze, mert semmit nem hat a kúrva gyógyszer persze, az orvos meg a jövő héten meg csak délután dolgozik persze, szóval szerdáig nem tudok elmenni hozzá persze...A nehézség essen bele a felsőléguti megbetegedésekbe, hogy mindig csak ezt kapom el, de azt ilyenkor 2 hetente! wáwáááww

Amúgy egész közel vagyok a lakótársam Gandhi szerű nyugodsági állapotához...valóban...dolgozom rajta, oké? Én nem értem neki hogy megy! Tuti a kémiai laboron szipuzik be valamit, különben a Fúkuszban kéne mutogatni mert ő Buddha reinkarnációja!

 

Címkék: élet világ reggel gondolataim ?

A bejegyzés trackback címe:

https://blast.blog.hu/api/trackback/id/tr87940661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lánglovag 2009.02.13. 11:33:55

Kívánok én is boldog huszadikat és tényleg pimasz módon fiatal vagy még! :)

*Sosi* 2009.02.16. 15:07:14

Ez most ki is derült, mert nem vagyok olyan titokzatos, hogy nem mondom meg, hány éves is vagyok.
Talán kicsit tartok az előítélettől, hogy most hogy tisztán itt áll hány éves vagyok, másképp olvassák majd az írásaim az emberek. De hogyan állíthatnám, hogy nem vagyok az ha az vagyok? Ha valaki azt hiszi hogy az, hogy 20 éves vagyok, valami fontosat jelenthet tapasztalatban, tudásban, világlátásban, az tévúton jár abban, kire milyen hatással van az élete, és mi is adatott meg neki benne.
De talán nem igazolódnak a félelmeim.

Lánglovag 2009.02.24. 12:20:43

Nem törvényszerű, hogy az értelmi és érzelmi képesség egyenes arányban van az életkorral, mert bár a hosszabb életút magában hordozza a nagyobb bölcsesség megszerzésének lehetőségét, mégis sokan vannak, akik nem élnek/éltek vele. S akadnak olyanok, akik fiatal koruk ellenére is kellő érettséggel és rálátással rendelkeznek.
Akik pusztán az életkorból próbálnak következtetni valaki személyiségére, azok bizony tévúton járnak.
Szóval azt hiszem nem kell aggódnod, legalábbis emiatt nem. :P

*Sosi* 2009.02.27. 17:22:09

Köszönöm a biztatást.
Idő közben komolyan végig gondoltam, hogy miért is írok, írtam, és fogok is írni, ide, otthon a szgp-be, papírfecnire, újságszélre, akármit is. Magam miatt. Mert szeretem ezt csinálni. Fontos nekem, mint a levegő, mint a víz, mint a melegség. Kell. Akkor pedig minden egyes post-tal beteljesedve miért is volna fontos soha nem látott emberek vélt vagy valós véleménye. Olyan buta tudok lenni néha, ha nem gondolom a dolgokat végig.
süti beállítások módosítása