Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az időutazó felesége

*Sosi*

Hát nem is tudom. Fura. Körös körül a minden ami körülölel, ami bennem munkál, ami hozzám ér és ami eltávolodik tőlem minden fura. Már nem tudok kétségbeesni. Lehet annál jobban megrémülni, mint ahogy én meg voltam rémülve mindig is a saját lényemtől, a saját gondolatatimtól? A lánynak a tükörben a szemei égnek...lángolnak, az arca bőre pedig olyan feszes...nem is tudom. Senkik azt ne higgye hogy skizo vagyok. Évek óta tudatosan képes vagyok különölni egy kicsit a testemtől. Csak pusztán lenézek a kezemre és úgy szemlélem mint Egy kezet. Nem az Én kezem. Ez nem mindig jó érzés. De aki én vagyok csak benne van ebben a testben. Néha napokig ezt érzem, aztán hetekig nem. Nem én hívom, az érzés jön magától. Ahogy az is, amikor elsuhanó vonatot látok, a szívem majd össze roppan. Ha fúj a szél, valami összedermeszt, belül megremegtet engem. Sokszor említettem hogy szentimentális vagyok. A múlt héten egyszer álltam és néztem Abrahamot és az jutott eszembe, hogy nem akarok meghalni. Nem egyszer nem akarok meghalni, mert kb. azt se tudom ép ésszel felfogni hogy élek, vagyok és az a világ körbevesz. Akkor meg mit izguljak a halálon? Csak arra gondoltam, hogy most, most nem akarok meghalni. Persze senki sem akar, oké, tudom. Csak olyan különösen érzem magam már hónapok óta.

Megismételték a rákszűrésemet, jöv. héten megyek megint az eredményért. A gyomrom meg akármilyen alkoholtól és mennyiségtől függetlenül produkálja azt hogy másnap annyria fáj a gyomrom hogy várom, mikor kandikál ki egy kis alien belőlem. Elviselhetetlen. Na meg a hányás és egyebek. Elmentem volna orvoshoz, ha nem lenne olyan kúrva bonyolult és hosszadalmas. Elmenni a háziorvohoz, aki nem is tudom most ki mert az enyén nyugdíjba ment, ott meggyőzni hogy ez nem egy síma fertőzés és kierőszakolni a rohadt beutalót a gasztroenterológiára, ahol biztos kérnek majd vérképet, elmenni vérvételre ( remélem éhgyomros lesz, egyszer 8-ra mentem és 12-kor kerültem kb. sorra... ) vagy mondjuk egy hasi ultranhang? Esetleg ha jó kislány vagyok még egy gyomortükrözés is becsúszhat. Hurrá...De ahogy érzem magam, inkább bármi csak legyen vége ezeknek az iszonytató hasfájós hullámoknak. Ez még a mandulaműtétemnél is jobban fáj, vagy inkább azt mondanám hogy rosszabb. Pedig az se volt kutya. Eléggé le vagyok rokkanva és ettől eléggé szarul érzem magam, mert sokmindenért gürcölök meg csinálom a dolgom, legalább nyomorék ne legyek már...

Nem tudok nagy újdonságokkal szolgálni. Vannak a már említett elmeháborodott kis pillanataim, továbbra is elválaszthatatlan tőlem az élet és a létezés felfoghatatlanságán való görcsölés. Abrahammal is megvagyok. Most megint egy hosszú időszak jön, amikor nem találkozunk, a múltkor 11 nap után kicsit hisztérikus voltam, igaz, akkor csúcsosodott ki ez a gyomorszarság, Abraham NovaRockon Ausztriában és meg itthon hánytam. :/ Nem volt épp lélekmelengető élmény. Szóval most több idő lesz, elképzelhető hogy két hétig nem látjuk egymást. Ezért aztán gondoltam, akkor dolgozok keményen, a héten minden nap és a jöv. héten csak szombaton nem dolgozom. Amúgy csak délutántól késő estig szinte. Megnyugtat. A munka megnyugtat. Tegnap is bementem úgy hogy a kis Alienem születőben volt de én igyekeztem egy Cataflammal visszatartani  ( sikerült ) és megnyugtató volt ott ülni, hallani az ügyfelek panaszkodását meg problémáit a volnalban, mindnekit lekezelni és slussz. Jah, ha még nem voltam volna, egy multicég telefonos hibabejelentőjében vagyok telefonos diszpécser. Nice, ha tudni akarjátok, de 6 hónap után már csak rutin az egész, szinte nem lehet felbosszantani, megbántani.

Szóval ide maradtam két hétre magammal, Thomassal a lakótársammal, kicsiny állatainkkal, a pókokkal és skorpiókkal meg a kedves b.nőimmel. Pénteken megyek is lelket ápolni Miriammal, munkatársam is a lány, egy csupa erő, kedvesség és józanság, olyan vele lenni mint kikötni egy szép de egyszerű szigeten. A hazatalálás örömét hozza magával. A Művésznő hajfestéséről meg lemaradtam, pedig megígértem neki hogy befestem a haját ( az egyik mániám, Anyumnak is festem sokszor, imádok hajat festeni, de csak festeni, festetni nem, az én hajam csak legyen olyan színű amilyennek a Jóisten azt kitalálta ), felhívtam, azt mondta hogy elég pornóvörös lett! Hihi, ezen nevettem 5 percig, hogy tud ilyeneket mondani? Kicsit kétségbe vagyok esve, nem csak a szeptember jön ami egy nagyon nehéz egy év kezdete, az egyetemi alapképzés utolsó éve, de a Művésznő is elmegy Pestre másik színi suliba. :/ Végtelen örülök a sikerének és még véletlen sem mutatom előtte hogy a szívem szakad meg és rettegek hogy mi lesz velem nélküle. 4 éve ismerem, a lányszerelmem kb.

Újabban sokat gondolok Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége című könyvre. A kedvenc könyvem. Nem is, ez így gyermeteg. Az a köny Én vagyok. A Nő és A Férfi én vagyok, az Idő is én vagyok, minden lélegzet, pillanat, öröm, bánat, döbbenet, fájdalom Én vagyok a könyvben. Azt a zenét hallgatom amit akkor hallgattam, anime zene amúgy, de gyönögyrű, ének nélküli vonós alapú kicsit színfónikus és rejtelmes hangzású : Ergo Proxy OST. A LIfe after good című szám első 30 másodpercéért márt megérte megszületni. Ha valaki valami jó könyvet akar olvasni ami elgondolkodtató, ezt a zenét ajálom hozzá, meg egy kis borús időt.

Egyszer csak azon kapja majd magát hogy semmi sem az, mint aminek látszik, minden sokkal több és kevesebb annál.

 

 

Címkék: élet munka szerelem lélek valóság káosz gondolataim önmagam

A bejegyzés trackback címe:

https://blast.blog.hu/api/trackback/id/tr821248917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nussi 2009.07.16. 18:00:42

A kedvenc könyvem. Én sokszor éreztem magam Clarenek. Az a könyv tanított meg várni, már sokszor említettem a blogomban is : ) És már készül belőle a film. Eric Bana lesz Harry. De Clarenek valami nagyon rusnya nőcit választottak. No mindegy...

Remélem hamarosan rendbe jön a gyomrod!
N.

Lánglovag 2009.07.17. 01:18:11

A könyvhöz nem tudok hozzászólni, mert bár sok jót hallottam már róla (tőled és egy bizonyos N.-től :), azonban nekem eleddig még nem sikerült szert tennem egy példányra sem, hogy saját véleményt alkothassak róla.

Az egészségedre viszont vigyázz nagyon, mert bár a magyar egészségügy olyan amilyen, de azért próbáld meg végigjárni az általad is felvázolt utat, mert ezek a rosszullétek a legboldogabb pillanatokat is képesek megmételyezni...
(Mondom ezt úgy, hogy igazából én is hasonló bajokkal küzdök, egyik ismerősöm már ajánlott is egy magán gasztroenterológust, ahol persze közel sem ingyen, de legalább alaposan kivizsgálják az ember fiát/lányát.
Bár teljességgel tisztában vagyok azzal, hogy túl sokat stresszelek és emésztem magam, ezzel szemben rendszertelenül vagy néha egyáltalán nem eszem, szóval valójában nem csodálkozhatom, ha ilyen vacakul érzem magam nap nap után...)

*Sosi* 2009.07.17. 06:55:07

@Nussi: Az nem ronda nő...annyira! :D Csak közepesen,szerintem azért őt választották, mert a P.S. I love youban már játszott Hilay Swank és őt nem lehetett megkérni, ő még illett volna ide, bár eskü nem is emlékszem hogy clare hogy néz ki a könyvben! :S Már vagy egy éve hogy olvastam, most épp könyvtárszünet van, nem tudom kivenni megint, de ami késik nem múlik!

*Sosi* 2009.07.17. 06:59:25

@Lánglovag: Szerintem szerezd be, mert lehet hogy egy szerelemi sztori de mellette a férfi életútjának története a géndifijével meg az időben ugrálással. Azt szerettem meg benne hogy fantasztikus, de olyan egyszerűen, semmi fölös sallang nélkül jeleníti meg az egészet, hogy el lehet hinni kb. hogy van ilyen!

Igen, tudom! :S Olyan rossz vagyok! Mellesleg ha ilyen a gyomrom AzFesztre se mehetek, akkor pedig nagyon csalódott leszek, jövőhétre a naptáramba fel is írtam,hogy Orvosos hét! :) ( Tőled is legalább ennyi látszólagos vehemnciát kérek, mert nekem is stresszes a munkám meg az életem, de ezeket a panaszokat már nem lehet erre fogni, főleg nem 20 évesen! Szóval hajrá! ;) )

Nussi 2009.07.17. 17:38:08

@Loris: Egy hosszú, szőkés-vörös hajú, kecses, bájos, szeplős nőnek írja le. Valahogy nekem ez a nő túl kemény, hiányzik belőle valami, de nemtudom megmondani, hogy mi az pontosan. Csak ránézek, és nem az, amit vártam.

Azt hiszem nekem Clare kicsit Audrey Hepburnös. Igen, egy vörös, szeplős Audrey.
Vagy valaki, aki külsőre törékeny, belül pedig szilárd, és kitartó.

Hm. Most jól feladtam magamnak a leckét : )

N.

*Sosi* 2009.07.17. 22:08:24

@Nussi: Szőkés vörös, kecses bájos? Akkor lehetne mondjuk Cate Blanchett ? De úgy mint a Benjaim Button különös életében! Szerintem ott nagyon de nagyon szép volt...sőt! Gyönyörű! Azt hiszem azért is tetszik mert teljesen más nőideált jelenít meg mint aza típus ahova én tartozom, a latin szépség kategóriába: én, aki kicsi vagyok, kreol és sötét hajú/szemű! Ő olyan kecses, nyúlánk, vonzó és erős!
süti beállítások módosítása