Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ilyen ez a múlttól való elszakíthatatlaság sajgása... pokoli

*Sosi*

Néha vissza akarok menni. Vissza oda amikor még nem számított mi lesz. Amikor még azt tehettem amit akartam és nem érdekelt mi lesz a következménye. Szedhettem gyógyszert, ihattam rá, árulhattam akármit és nem tudtam. Nem tudtam hogy mi lesz holnap. Hogy hol leszek, hogy kivel leszek. Minden férfi egy lehetőség volt és én dönhettem hogy élek-e vele. Összetörték a szívem ahogy én is összetörtem másokét. Álmodtam és írtam, rengeteget, szünet és vég nélkül csak írtam, ömlöttek belőlem a szavak...mára mind elveszett. Elveszett minden szabad pillanat, amikor a hajnal a városban valahol ért, az utcán, egy garázsban egy lakásban, egyedül vagy másokkal. Akkor bármi megtörténhetett. És meg is történt.

Most ahogy itt ülök, lassan győzködnöm kell magam, hogy ne útáljam Abrahamot és "rendes/normális" életünket. Mert ebben a életben  ÉN 20 évesen felnőttet játszom. Dolgozok, tanulok, vezetek egy háztartást. Már nem vagyok boldog ettől, már megijeszt, már fojtogat. A múltkor amikor úgy megütöttem magam ( aminek jóval több kellet mint msáfél hét hogy eltűnjön a nyoma) nem is annyira Abrahamhoz meg a hosszú távolléthez volt köze. Hanem hogy mutattam neki azt a képet, hogy milyen rövid hajat akarok és nem akarta megengedni, elkezdett vele replikázni. Ehhez nem vagyok hozzászokva, hogy ne lázadhassak, hogy ne vágathassam le a hajam csutkára, vagy legalább olyanra mint Karla-é. (www.karlascloset.blogspot.com ) Ha belenézek a tükörbe és nézem azt a hosszú hajas lány az az érzésem, hogy az nem én vagyok. Én ennél sokkal de sokkal vadabb vagyok, és most fülem farkam behúzva lapítok és jókislánykodom.

               hogy   most mi lesz?

 

Ha lehetne visszamennék. De nem lehet. Talán nagyon fájna, igen, akkoriban 5 kilóval könnyebb voltam, alvászavaros és hallucináltam meg pánikrohamaim voltak. De szabadnak éreztem magam, akkoriban mi mind szabadok voltunk akik ott voltunk, ahogy a sínek mellett jártunk, ahogy hajnalban egy padra összefeküdtünk, ahogy valahol valakinek a szőnyegén ért a reggeli álom.

 

Hülye vagyok hogy ezt kívánom? Hülye vagyok hogy hiányzik? Hiányzanak a szentimentálisan teátrális hajnalok, amikor szinte érezted, érezni lehet ahogy a lelked találkozik a Mindennel, ahogy megérted milyen kicsi vagy, de milyen gyönyörű, és az élet is az, végeláthatatlan fájdalom és gyönyör. Hiányzik.

Most kezdjek el félni hogy ennyi volt? Hogy nincs esély? Hogy vége, nem lehet, nem tehetem és nem ilyen vagyok és szét fogom rombolni ami körülöttem van azért hogy megint érezzem azt amit akkor minden hajnalban. Mert nem vagyok másra képes. Mert én ilyen vagyok és nem lehetek más és ezen nem lehet változtatni? Meg lehet ezt szokni vagy mindenképpen meg kell szökni? 

 

Címkék: élet fájdalom fáradtság álom félelem reggel valóság vágy gondolataim őszinteség kétségbeesés örökkévalóság kilátástalanság önmagam

A bejegyzés trackback címe:

https://blast.blog.hu/api/trackback/id/tr241289492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nussi 2009.08.05. 17:20:09

Amikor először olvastam a haj "problémáról", beugrott Az időutazó felesége. Clare többször is említi, hogy le szeretné vágatni a haját, de Henry nem szeretné. És ő nem teszi meg. Mondjuk, mennyi minden mást sem...

Én a helyedben levágatnám a hajamat. Nekem, minél jobban mondja valaki, hogy ne tegyem, annál jobban meg akarom tenni, és amit alkalmam nyílik rá, meg is teszem.

Nem hiszem, hogy Abraham kevésbé szeretne attól, hogy levágatod a hajadat. Elvégre, az csak haj. Visszanő. Nem a fél vesédet akarod odaadni valakinek.

De tedd, ahogy jónak látod. Ha nem vágatod le, akkor majd úgy vesszük, hogy a jövő heti fodrászatom alkalmával a te hajadat vágták ; )

N.

*Sosi* 2009.08.06. 01:53:44

@Nussi: :D csak boldogan nevettem 2 percig ahogy elolvastam amit írtál. Köszönöm. Gyűjtöm az erőt hogy Én ÉN legyek és hogy Abraham ezért csak Jobban szeressen, ne kevésbé. Mintha egy év önkéntes rabság után lépnék ki a fényre hogy láthassam magam, most ilyennek érzem az életem. A haj izgalmas és szimbolikus is egyszerre. Ahogy ezt írtad, már tudom hogy meg kell tennem! ;)

P.S.: Újra kell olvasnom Az időutazó feleségét, azt hiszem még nagyon sok mindent rejteget amit elsőre nem értettem meg. A te hajad milyen lesz?

Nussi 2009.08.06. 11:09:01

@Loris: Szokás szerint lila :D A fazonján nem hiszem, hogy változtatok, csak azt vágatom le, ami el van törve, meg egy kicsit megritkítattom, mert egyszerűen annyi van, hogy már nem tudok vele mit kezdeni :D

Időőpontod már van, vagy még csak az elhatározás született meg? : )

N.

*Sosi* 2009.08.06. 14:25:06

@Nussi: OMG! Lila? Te aztán igazán vagány csaj vagy! :) És milyen hosszú?

Már van időpont is. Hétfőre, 8:30-ra. Ha addig gyávaságból vissza nem mondom. :S

Nussi 2009.08.06. 23:08:02

Padlizsán színű egészen pontosan : ) Vagy, ki tudja, hogy mit tervel ki a fodrászom :D Vállig ér, de göndör. Ha kihúzom, akkor hátam negyedéig :D NA ezt most jól megmondtam :D

Ne aggódj, jó lesz. Tudod, új haj, új életszakasz, új remények. Legalábbis nekem mindig ez jut eszembe.

N.
süti beállítások módosítása